“Spuri” bejegyzéshez 14 hozzászólás

 1. Gratulálok bazdmeg, sikerült egyetlen mondatban is hibázni 😀
  Egyébként bírod editálni az elkúrt posztjaidat.

  Válasz
 2. Rettegjetek aszfalthuszárköcsögök, mert jövünk Dzsajokosszal, oszt’ lefoshattttyátok a redvás bokátokat!

  Válasz
 3. Remélem hamarabb lesz metró mindenhová Bpen, mint ez a két nagytudású papírt kap arról, hogy nem tud vezetni és elkezdenek gyilkolni városszerte.

  Válasz
 4. Hallod olyan tanárunk van hogy beszarsz! 🙂
  Pírít mint az állat. Saját bevallása szerint „régivágású szocialista módszert” alkalmazza. Kb mintha középiskolában lennénk.
  Pirításainak fó okai:
  -rágózol
  -beszélgecc,
  -jegyzetelsz
  -nem jegyzetelsz
  -figyelsz
  -nem figyelsz
  -késel
  -nem röhögsz a rendőrviccein

  Egyébként az ember full pedofil, kb ötvenvalahány éves szünetben 3 cigit szív el és ránézésre masszív piás.
  Asszonta hogy a nála tanulók 80% át szokott menni a vizsgán, mongyuk ez bíztató…majd megláttyuk.

  A faliújságon különben egy nyomtatott fotó van kirakva amin, egy tank szarrálapít vmi személygépjárművet.
  A felirat:
  „JOBBKÉZ, KÖCSÖG!!”

  Válasz
 5. Otthagytuk a gecibe a köcsög oktatót. Rici lebontotta a fasszopót inteligencs módon. Dzsajokosz is látta és tanusíthatja, hogy finoman, de annál határozottabban elküldtem anyjába a mocskos, redvás, kommunista parasztot. Óra közben felálltunk és eljöttünk. Többek között a következőt mondtam: „Janibá, ne haragudjon, de az ön viselkedése az elmebetegség szintjét magasan megütötte, és én ezt tovább nem vagyok hajlandó hallgatni.” Ekkor jött egy hirtelen váltás és Janibából hirtelen ‘uramba’ avanzsáltam az oktatót eképpen: „Nézze Uram! Velem az édesanyám nem beszélt velem így, mint Ön. Én is voltam pedagógus, de amit Ön csinál, az messze nem közelíti meg az oktatást”…most egy kicsit be vagyunk baszva Petyával, így lehet, hogy nem túl hiteles a riport, de lényegében igaz. A lényeg: az óra közben felálltunk és otthagytuk a faszban a köcsögöt. Királyok vagyunk, ez nem kérdés. Ja…a Rici beterjesztette ugye a főnökasszonynál a faszkalapot. Kedden megyünk személyesen szétalázni Janibát az egyik főnökhöz. Respect für euch.

  Válasz
 6. Na, most reggelre már megnyugodtam és továbbra is jogosnak érzem, hogy bepirítottam a szakembert. Király vagyok és bátor férfi! Kedden elmegyünk Petyusszal a főnökhöz, aztán egyeztetünk, hogy hogyan tovább.

  Válasz
 7. Egészen sajnálatos módon rutinból odabasztam mindenkit. Megvan, mert király vagyok! Ma már bementem a forgalomba, ahol végig bontott az oktató. Megérdemlem, mert legalább megtudom, hogy én milyen gennyes vagyok a melóhelyen. Vagyis, joggal vagyok gennyes, de az oktatóm is. Story: az elején elmondta, hogy majd ő szól mindig, hogy merre menjek. Ez egy darabig imígyen történt, de aztán elérkeztem egy kereszteződéshez, ahol jól le is lassítottam (bár főútvonalon száguldottam vagy 25 km/h-val), hogy legyen még alkalma szólni…ugyanis a paraszt egy csajt stírölt mellettünk. Erre én bekérdeztem, hogy most akkor merre menjünk. Mire ő: „Egyenesen!!!!! Kicsit türelmetlen maga, kedves kolléga!” Szóval aláz, mint a paraszt, de jóleső érzéssel tölt el, hogy meg meri tenni. Majd, ha levizsgáztam, rigalánccal szétverem a fejét;-) NNNNa, a lényeg, hogy király vagyok. Jó dolgok történnek velem mostanában. Szeretem az életet! Rici

  Válasz

Szólj hozzá!