A kutya, meg a fája (A kosztümös agár esete a narancsszín komondorral)

Már nem picsogni akarok, csak készülök a jövőre. Lesz egy, de lehet, hogy 2-3 szűk esztendőnk. Az lenne jó, ha utána jobb lenne. Jobb oldal egyelőre nem lesz, erre be merek venni néhány keserűmandulás-pálinkásmazsolás ízű ciántabit. Mondjuk azt nem értem teljes világossági faktorral, hogy a trójai falovazás merre visz, de nem előre, az tuti. A fix jobbos tábor egyelőre kisebb háttér, mint a balos+az ingadozók, ha megosztjuk kisebb is marad. Illetve az is kérdés számomra, hogy a Fórum az tényleg a centrum szavazóstul és Roszik atyástól együtt vagy már inkább a bak-jobb tengely bal oldalának legmérsékeltebb sávja. Az önpozícionálás már 89-90-ben sem volt nagy erősségük. Aztán Antall után már tisztult a kép, de ez most már nem vegytiszta konzervatívizmus…. Ugyanakkor jobbról „átszavaztak” néhányan idén április 9-én erre csapatra. Merre fordul a Fórum?
Ami tény, a Dávid Ibi fazonra nyírt, kiskosztümös afgán agárként jól oldalba pisilte a narancssárga komondor képében imbolygó Fideszt, hátán a fakápás nyeregbe kapaszkodó Orbán Viktorral. Balról. Van-e rajta póráz? Már lényegtelen.
A narancsos komondort csípte a pisi, szóval megmorogta a kosztümös agárkát, hogy hugyozza ám oldalba a saját fáját. Elhúzódott tőle, mire a kis agár addig szaglászott, amíg nem talált egy naaaagy, bekerítetlen kertet (parkot – a (nép)köztársaság téren), amiben álldogált egy apró faló. Jól lepisilte és most egy ideig a sajátjának érzi. Vissza-visszajár a lovacskájához, hozzá. Szereti. Őszre kiderül, hova vontatják meg a pisitől megfakult, megsárgult lovacskát. Pártházba vagy palotába. (Esetleg egy jó Kreml.)

Szólj hozzá!