Szezon

Ez itt kérem tisztelettel valami nyárféle. Holnap kiírják a táblára, hogy VAKÁCIÓ, az utolsó lemaradó helyek is kiteszik a kerthelyiséget maguk elé, a rómain és a balcsinál ad egy puszit a lángossütő a dagasztógépnek és elkezdődik valami. Reméljük meleg lesz és napos. Jön a fröccs, a hosszúlépés, a sok falatnyi fürdőruha, az áremelések és így ettől guvad majd a szem, főleg azé, aki ilyenkor is csak a 3 %-os cseh importsört és a Koccintóst issza… Ők, igen, ők, akik eldöntötték, hogy nekem és Neked, értelemmel megáldott barátom, mit hoz majd az ősz és a tél. De addig iszunk és eszünk, jókat röhögünk, izgulunk a VB-n…

… mert szezon van, SZEZON. A sajnos.hu csapat is ígéretet tesz, hogy letesz valamit az asztalra a steak és a sör mellé. Júniusban tényleg leírjuk a Mici-update eredetét és fő iránymutatásait, a Sajnos-kormány megszorító programját és az egyenes kiesésé szakasztól szorosan bekapcsolódunk a VB elemzésébe is.

… ugyancsak előjegyzésben leteszünk (legalábbis én, Geci, biztosan) néhány kellemes italkritikát is POST gyanánt még az elöttünk álló egy hétben.

… valamint részletesen figyelni fogjuk országunk testének soványodását a cucialista-szadeszes malomkő alatt.

Ugyanakkor kitartunk és nem feledjük, hogy 2008-ra közvéleményformáló médiumként szerepet kell tudnunk vállalni az előrehozott választások előtti kampányban.

Emelem tehát fröccsöspoharam 2006 szép nyarára, jöjjön, aminek jönnie kell!

… sajnos …

“Szezon” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. A SZEZON. csupa nagybetuvel. hoztuk magunkkal meg kisiskolas korunkbol. o-io-cio-acio-kacio-akacio-vakacio (en voltam az egyik fo tablara rajzolo az osztalyban, az ‘A’ betubol altalaban letrat, ‘C’-bol holdat).
    a nyariszunet az nyariszunet. meg akkor is, ha az ember tortenetesen bankar vagy nyugdijas ablakpucolo. mikor ramkerult a kilenctol-otig bilincs, az elso evekben felmondtam -!!!- julius 1-tol es szeptember 1-en kezdtem ujra dolgozni! ma mar csirke vagyok ehhez. sajnos. de akkor mi marad, hogy ez alatt a ket honap alatt elvileg kipihenjuk az ev tobbi reszet? ez a ket honap tavaly mongyuk ket nap volt, de az most nem fontos.
    -te micsinalsz iden nyaron?
    -penteken lemosom a kocsit, szombaton meg meglatogattyuk a nagymamat.
    a termeszet mindig viccel velunk, a sok hutogepnek meg 8×4 furdes-helyettesitonek koszonhetoen annyira felmelegedtunk, hogy a kozep-kelet europai szaraz kontinentalis eghajlaton konkretan 15 fok van „nyaron”.
    visszakanyarodas iiikkk, vrmm vrmmm.
    balaton. van balcsink, magyar tengerunk, kozep-europa legnagyobb tava. minden hetvegen ott van. kulfoldre majusban megy az ember, vagy szeptemberben (raadasul ocsobb :)), juniustol augusztusig ott a balcsi. minden penteken le, vasarnap vissza. sot, csutortokon le. sot, ha vasarnap du hivom a fonokomet, igy veszi fel a telefont, koszones nelkul: tudom, kedden latlak. 🙂
    lehet furdeni, inni, vizibringazni, inni, reszegen furdeni, inni, reszegen vizibringazni. mast is lehet, de az mar az ivas rovasara menne. a delutani rose froccs segit elviselni a hoseget (meg be is lehet rugni tole, vigyazat!) ejjel, mikor huvosodik persze szukseg van a viszkisuvegre.
    a bevezetoben emlitettem, h „elvileg” kipihenni az ev tobbi reszet. altalaban faradtabban jovok haza -irdatlan posztitalozasi tunetegyuttessel tarkitva-, mint ahogy elindultam. akkor megis miert jo? a lelki feltoltodes kerem, a lelek a kulcsa ennek is, mint az egesz eletnek.
    az a csutortoki (regebben penteki volt, ha ez igy megy tovabb 1-2 ev mulva szerdai lesz) allapot, mikor a qrva vekker 70 eve minden kib@szott reggel hallott fultepo hangja belevisit a levegobe, elindulas felemas cipoben, dohanyzoban fej a falnak veres, ebredes probalas, elso cigaretta 3 slukkbol elszivni probalas, hatha az segites; na ezek mulnak el mind varazsutesre egyetlen minutum alatt, amint csapodik az anyosulesnel a kocsiajto, es belekap a 130 loero a hegyalja uti aszfaltba. sajnos.

    Válasz
  2. Bubuc, ez annyira király lett, hogy tkp önálló poszt. A „visszakanyarodas iiikkk, vrmm vrmmm” pedig konkrét gyöngyszem 🙂

    Válasz
  3. TS-TS-TS-TS-TS (TapS)

    „lehet furdeni, inni, vizibringazni, inni, reszegen furdeni, inni, reszegen vizibringazni. ”

    konkrétan ez történt szombaton 🙂

    Válasz

Szólj hozzá!