1. Volt munkásőr.

2. Ha nem volt munkásőr (mondjuk koránál fogva), akkor katona se, mivel lefizette az orvost egy ‘alkalmatlan’ minősítésért.

3. Nem tudja mi a különbség az alábbi fogalompárok tagjai között: népköztársaság – köztársaság; szocialista – szociáldemokrata.

4. Azt gondolja, hogy Deák Ferenc ugyanúgy volt liberális, mint ő.

5. Nem hisz Istenben, maximum saját egyházi esküvője, gyermekének keresztelője vagy vb-titkár nagyapja, édesapja, esetleg saját egyházi temetése erejéig.

6. Ha mégis hisz Istenben, akkor azt kizárólag börtön vagy elvonókúra után teszi, a Hit Gyülekezete keretein belül, (gazdasági alapon).

7. Jobban tudja, hogy a Szovjetúnió himnuszát és az Internacionálét, mint a magyar Himnuszt (és a Szózatot).

8. Kiváló független újságírónak tartja Aczél Endrét és Bolgár Györgyöt.

9. A kedvenc dala a Beatrice 8 óra munka című száma.

10. Nem foglalkozik napi szinten politikával, hiszen Kun Béla, Rákosi Mátyás, Kádár János már halott, Grósz Károly és Berecz János visszavonult. (Felkészül: Horn Gyula.)

11. Tudja az alábbi jelmondat végét (már 10 évesen): “Munkásököl, vasököl, … ”

12. A sorsának alapvető megváltoztatása érdekében egyetlen eszközzel él: lottózik.

4 Replies to “Rossz nevelés III. – (azaz mi tesz balossá az átlag balost)”

  1. a legkomolyabb: lepattant kocsmák félkarú rablóin játékgépezik !! Vidéken meg szerintem egyszerűbb pesti külvárosi kerületekben nincs is más szórakozása a plebejus képviselőinek. Egyszer találkoztam egy egyébként értelmes, intelligens(=means: jól vág az agya) vidéki sráccal, valami Erotika kiállításra szokott járni, aszongya csak ez érdekli, a porno..,se kocsma, se játékgépezés, stb(BÜSZKÉN!!). Kérdezi tőlem, hogy engem mi érdekel,játékgép vagy kártya vagy kocsma ,vagy micsinálok, mert az nem lehet hogy nem, meert mindenki ekként érdeklődik a “sportok” iránt.Én meg elcsodálkoztam, és elgondolkoztam hogy tényleg ennyi az életük…

  2. Te meg válaszoltál, hogy téged is csak a pornó… azóta együtt jártok erotika kiállításra

  3. Asszem BNV 🙂
    lebukástechnika
    Áci, esetleg bevihetnél minket! (Áci faterja exBNVs guru)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.