capauszonyt importalt Hong Kong 1999-ben. a capakat kifogjak, levagjak az uszonyaikat, majd visszaeresztik oket a tengerbe, ahol vagy elvereznek, vagy megfulladnak.
28 es fel millio zeneszamot toltottek le az emberek a realnetworks halozatabol 2003 oktobereben az elofizetok.
28 es fel millio AIDS-es, illetve HIV fertozott ember elt Afrikaban 2002-ben. vannak olyan orszagok, ahol a lakossag 30%-a fertozott, de az osszes deli orszagra igaz, hogy minden harmadik terhes no AIDS-es.
28 es fel millio egyesult allamok-beli lakos szenved tartos fejfajastol, vagy migrentol.
28 es fel millio hordora emelte a napi olajtermeleset az OPEC 2006 junius 1-tol.
28 es fel millio euroval tamogatta az Europai Unio a kozelkeleti valsagban szenvedoket 2004-ben.
28 es fel millio ember ehezett Afrikaban 2000-ben az ENSZ elelmezesugyi bizottsaga szerint.
2006. junius 24. hajnali fel 3, Balatonlelle
Ket fiatalember 170-es pulzussal es remego kezzel nagyon hangosan kisfroccsot ker a pultos szoke cicamicatol, mikozben nem gyozik egymas kezet szorongatni. Aki csak epp betevedt, nem erti, aki viszont ott toltotte az elmult kozel fel orat, nem csodalkozik a jeleneten, ugyanis ezt lathatta:

A fent emlitett ket snajdig fiatalember besetal, remek formaban erezve magukat odaallnak a Scared Stiff Elvira flipper ele. Zed (a magasabb es kevesbe jokepu) kezd, nem is rosszul, 7 millio pontot csinal az elso golyoval, plusz kilovi kilencszer a jobb oldali rampat ezzel behuz egy extra ballt. Bubuc kovetkezik (a jokepubb kettejuk kozul), eljatssza az extra ballt, nagy benne a bizonyitasi vagy egy ilyen jo elso golyo utan, ezert izgul, 9 es fel millioig megy fel a szamlalo. Zed nem izgul, o mar jol kezdett, 14 millio, mikor elhagyja az asztalt. Bubuc megnyugszik kicsit, hogy lam nem is lesz olyan szar jatek ez. 19 millioig eljatszik, valamint lelo 5 bekat -> ismet egy extra ball. Zed jon, mar farad, kicsit meginog a keze, SDTM lenne (Straight Down The Middle), taszajt vagy fel metert a gepen, de ugy, hogy a szomszed ketuleses sega rally is arrebb csuszik a benne ulo versenyzokkel egyutt, TILT. 20millio. Bubuc most nyugodt, ilyen jo meg sosem volt, kiporgeti a harom szemet -> harmadik extra ball. 24 millio. meg ket jatekosvaltas, mindket jatekos farad, ket-ket millio pontot huznak be. a gep negy akkorat csattan, hogy fel Lelle benez, kit oltek meg. egyet a szabad jatekert, harmat pedig a grand champion cim megszerzeseert. 28 es fel millio pont. sajnos.

a magyarorszagi vb selejtezon elert pontszamok ezen a gepen: >

18 Replies to “28 es fel millio”

 1. Az kemény, hogy dobogós lehettél volna a 28.5-tel a selejtezőn!
  Ezeket a kamu adatokat az elején honnan szerezted? (tudom, biztos nem kamu, amekkora információfétises ötös vagy)

 2. tom, hogy joindulatu a komment (ami szinte meglepo :)), de muszaj megis szemtelenul valaszolnom. mond valamit az a szo, hogy google?

 3. Úgyis mint “I will use Google before asking dumb questions” Bart Simpson stílusában? Jogosság, de azért anyád 🙂

 4. ezektől a pluszjelektől besz@rok! 🙁
  webmaister, a fenti linkben a szóközök helyett pluszoknak kellene lennie. bitte replacze.

  mit kell normálisan tenni, ha pluszt szeretnék belerajzolni az internetbe, de nem akarom dzsajokoszt tornáztatni??
  pitshába

 5. Beleraktam a plusz jeleket. Nem értem, neked miért nem megy, biztos szingapúri billentyűzetet használsz és a kínai pluszjelet nem tudja kezelni a blog 🙂

 6. Nekem se megy…múltkor Mikiébe be tudtam rakni de amit én írtam a comment-be azt kitörölte…

 7. amúgy: lehetséges hogy a hazánkban fellelhető flipperek túlnyomó része “csal” ? viszek már valamit legközelebb magammal de olyan elektromágneseket sejtek meghúzódni a panel alatt, amivel autóroncsokat lehetne pakolászni a vastelepen. néha jó, hogy nem visszafele gurul a golyó… mert a flipper ne legyen már szerencsejáték ha nem muszáj…

 8. John Horsedick…. a geek nem attól geek, mert baszik ékezeteket írni (és ha már itt tartunk, egy igazi geek, ha nincs hun keyboard layoutja akkor alttal üti be az ékezetes betűket by the way), hanem mert úgy él, mint egy igazi geek. főleg értelmetlen technikai megoldásokat alkalmaz. etekintetben pedig csakis a Nyul és én jöhetek számításba jelen ismereteim szerint. ja, és a Reci, azzal a rádiós-hűtős strandtáskájával mindenkit leoltott mikor egy pillanatra nem figyeltünk oda. sajnos.

 9. apropó: alt és ascii kód a num keypaden. aki nem értette, nyilván nem geek 🙂

 10. Disagreement. Alt Ascii-hez érteni geekség, de csak a tudás öröme miatt. Használni faszság szövegírásra. Egyetlen számomra elfogadható használata az assembly parancsok ASCII-ben történő beinputolása, hogyha COPY CON PROGRAM.EXE-vel programozunk 🙂
  Különben is bazdmeg Áci, aki C64-en nőtt föl, nehogy már ékezeteket hiányoljon nekem, a faszomat már.

 11. a csavo mar 1x leirta, h lustasagbol nem hasznal ekezeteket, nem szeret kinyulni a billentyuzet szelere. viszont ha a szukseg ugy hozza, beszur 1-1 repulo ekezetet, ami ugyan nehezebb, mint a rendes ekezetes betut leutni, viszont legalabb kovetkezetes.
  -tegnap egy csajjal elmentunk szorakozni. ugy megbasztak…
  -tegnap egy csajjal elmentunk szorakozni. ugy megbaszta’k…
  vmiert nem jutott eszembe nem vulgaris pelda
  ja, es siftenterezek is, jo?

 12. “a csavo mar 1x leirta, h lustasagbol nem hasznal ekezeteket, nem szeret kinyulni a billentyuzet szelere.” – akkor mappold át a közepére, mit bánom én 🙂

  (FYI: a billentyűzeten az ö az o-tól egy billentyűnyire van oppszi)

  az aposztróf és társai dolgot vágom, valamikor én is szánalmas hülyegyerekként ragaszkodtam usa windowshoz (mert a magyar bugzott mint állat), us keyboard layouthoz mert hogyvanmáraz hogy magyarul gépelek… de ez a dacból geekkedés ez pretty lame (a windowsozás is mint olyan amúgy az, de a körülmények ugye…)

  ezt a lustaság-dolgot sem vágom, istenbizony nem. miért nem kezded rövidíteni a szavakat? csak ott írnád ki teljesen, ahol nem egyértelmű. azzal tényleg megspórolnál időt az ékezetnélküliség nekem jelentősen rontja a szöveg élvezeti értékét. pont akkora faszság mint egy jó dalt letömöríteni microlaw codecbe 28kbps-re. gyorsabban megvan a tömörítés, ami pont annyira jó érv mint a tiéd. (kár, hogy ezáltal hallgathatatlan. )

 13. Áci sokmindent nem értettem a leírtakból 🙂 de ugye azt akarod mondani, hogy bubuc használjon ékezeteket?!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.