1. Mint az jobbra látható is volt, hétvégén picinykét elárasztották a shoutboxot a spamek. Várható volt, persze. (Most nem kezdem el, hogy ki a faszom képzeli, hogy pont ennek alapján veszünk mondjuk xanaxot – érted, xanaxot bazdmeg – de mindegy is). Biztonságosabb verziót felraktuk, egyelőre nyugdíj van, persze bármi lehet (örök harc).

2. Végre van statisztikánk, a Statcount nevű nem kicsit király szolgáltatás trackeli a látogatásokat mégpedig a legdurvább szinten. Kik, hányan, milyen böngészövel etcetcetc, milyen keywordot kerestek milyen search engine-ben, milyen ip-kről, szóval kemény. A statisztika totál nyilvános, jobb oldali linkfalon önálló, Blog kategóriájában szerepel, klikkeljetek rá izibe!

3. Mivel a Google-ba beütve a “sajnos” és “blog” szavakat körülbelül semmilyen szinten nem jelentünk meg, ezért most beregisztráltam az oldalt a buzi Google-nál. Egyébként ez azt is jelenti, hogy mivel nem voltunk megtalálhatóak keresőmotoron keresztül, ezért a minket betaláló rossz arcok is frankón ismerősök. Azért ez kemény. III/III

4. Akkor tészem le a lantot (nyugodjék) blogszerelésileg, ha sikerül találnom egy olyan megoldást, amivel bármelyik tag fotót (vagy akár videót) tud feltölteni a blogra, lehetőleg kényelmes, browseres felületen keresztül, anélkül, hogy Flickr-hez és társaihoz kellene fordulnunk. Persze mindennek a Gyárból is működnie kell, különben lófaszt se ér az egész. Ötleteket szívesen várok.

7 Replies to “Blogszerelés update”

  1. otlet: csinald meg, jol. hisz mindannyian bizunk benned. te vagy a csapat esze, keze, szeme es szaja. a csapat fule mostmar dzsajokosz.

  2. Óriási az országok megoszlása. A proxyk miatt van Lengyelország (Euronet), gondolom UL barátunk, General Electric Company, nyilván LL. Az én proxym érdekes módon Londonban van, míg a tiétek New Yorkban.

  3. Már értem a megoszlásokat országonként, azt hittem A Gyár USA központjából ráfigyeltek..:))
    Óriási a stat!!.
    Más : az hogy akik “betaláltak rossz arcok” kire gondoltál? a postok kommentjeinél pl. Bukarest?

  4. m1k1: :D:D:D
    dzsajokosz: igazabol nem kiraly vagyok, hanem messias. 1-2 hit osszehozasa nem gond 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.