Tegnap betörtek hozzánk. Felfeszítették a teraszajtót. Valószinűleg egyszerű srácok lehettek és siettek, mert mindent feltúrtak, de nem vittek el műszaki cikkeket, még DVD-t sem, csak kp-ra hajtottak, meg ékszerre. Kicsi a kár(pénz nem volt otthon), de megvolt benne a slusszpoén, mert a nappaliban az asztalon ott volt egy citibankos számlakivonat, amit a bankos logó miatt kibontottak és persze nem volt benne semmi értékes. Viszont volt benne egy CirrusMaestro reklám a következő szlogennel: “A KÉSZPÉNZ IDEJE LEJÁRT”. Nem tudom, tolvajéknak volt-e humorérzéke, de az életnek legalább van. Sajnos.

7 Replies to “Besurranás”

  1. Nem egészen értem hogy került ide az, amit a Shoutboxba írtam. De ha gondoljátok, egy kiadós betörésben benne vagyok. Ugyan még nincs rutinom, de valahol el kell kezdeni….

  2. sajnalom. biztos drogos kolkok voltak, azoknak kell a lé ilyen gyorsan.
    biztosito?

  3. igen, az lesz, amikor a rend örei lezárták a vizsgálatot egy vagy két hónap múlva, de kp-t, ékszert nem fizetnek ki, igy biztositási csalát hajtok végre, amikor is a különbözö alkalmakra családnak, barátoknak vett müszaki cikkek blokkjait mutatom be, mint ellopott érték. sajnos…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.