„Minek látszol és kinek játszol?”

Napi egynél több post földöntúli kényeztetése az oldal olvasóinak, de mostanában eléggé felszínen van ez az eü-dolog. Ráadásul már a kiderült, hogy Horváth Ágika lesz a fővezér a minisztériumban… Kérdem én, mi lesz, mi fog következni?

Az SZDSZ új vezérkara gyorsan alárúgott Fóka Jánosnak finoman, mert nem jöhetett a következő topmenedzser, hogy eladja az állami szektor változásait a póroknak. Ehelyett jött valaki, aki benne van a lecsó sűrűjében és meg kell birkózni a közhangulattal és pártja egyetlen, mindent felülíró céljával… Nem lennék a helyében.

Az már eldőlt, mi van a kórházakkal.
A vizitdíjból biztosan engedni fognak.
A több biztosítós modell lehellete itatja át a szektort.

Mi lesz, hogy lesz? Bír-e eléggé politikusnak lenni a doktor nő? Ki fog táncolni és ki fog fütyülni? Meddig engedi Gyurcsány a szekeret szaladni arra, amerre a szadesz tolja, tolná?

Annyira fekete ló ez a nő. A szocializációja is picit vegyes. Rendszerismerete van az OEP-ből, de szakmai háttér és tapasztalat az hol van, csókolom? Kell-e? Egyelőre úgy néz ki, nem preferencia. Meddig marad a néni? Szerintem talán az év végéig. Az egy év már csoda lenne.
Szóval részemről csak a kérdések vannak, ötletek mellé, de határozott elképzelések a közeli eseményekről/hoz-hez-höz. Az nincs.

Figyelek csodálkozva és nyitott szemmel(szájjal).

Szólj hozzá!