Azt hiszem, lélekben lengyel lettem a múlt héten. Ami egyet jelent azzal, hogy nagyban rokonlelkek vagyunk a polákokkal. Illetve azok is voltunk, de most, most, MOST! Végre-végre valahol azt mondták: mi a fasznak fizetjük a kosztot és kvártélyt a sok bűnözőnek, ha hasznukat is vehetnénk?! És kérem, infrastruktúrát fognak a dolgos rabkezek létrehozni. Autóutat, szállodát, futball-stadiont. Csupa hasznos dolog.

Itthon, kis hazánkban, már négysávos autópálya kötné össze még Felsősimát és Cigánybokor-t( vagy Cigánybokrot, ha ez a helyes, nem vagyok benne biztos), ha egyetlen ép gondolkozású gazdasági miniszterrel bírtunk volna az elmúlt 17 esztendőben. Erőskarú szittya férfiak kötnek seprűt, miközben Pécsre nem lehet majd még 2010-ben sem rendesen leutazni vagy Békéscsabára. Dzsók.

DE metróépítésre, hídépítésre, a Puskás stadion felújítására és még végtelen listában sorolható dologra kiválóan “használhatóak” lehetnének ezek a honpolgárok, akik a mi adónkból vannak elzárva tőlünk.

Nehezen érthető ez a szociál-liberális-emberijogos-egyenlősdis világ.

6 Replies to “Ki ledobja láncát”

 1. A polyakoknal reszben szuksegintezkedesrol van szo. Ne’mileg arnyalja a kepet uis, h aki kepes ilyesmi epitkezesben reszt venni, de nincs racs mogott, az mar Nemetorszagban vagy Angliaban tekeri. 🙂

  Az otlet ettol meg nalunk is mukodhet.

 2. a puskás stadiont puskin stadionnak olvastam. túl sokat voltam mostanában moszkvában…

 3. tessek megirni!

  Nem te vagy az elso, aki igy jart. Volt, aki CSEHOT nyitott egy ilyen felrehallasbol kifolyolag, ‘Harom nover’ neven. Reg vot, tan igasse.

 4. Bubuc, ez ilyen. Bár nem kapcsolódik ilyen szorosan ide mint a tied, de én meg az Audi Q7 terepjárót olvastam dáma-hétnek (amire viszont legfeljebb nagy vakként megyek be). A sok kártya….

 5. megírom
  3 post-tal lógok (leszámítva az ahamkart es még egy titkosat, mit csak mici ismer)
  -tiszavirágzás
  -multi című könyv kritikája, melyet kiváló Kell-e Zászló nevű nagygórétól kaptam azzal a feltétellel, hogy kritika születik róla a sajnoson
  -moszkvai út

 6. sztem inkább lassan írj egy postot arról, hogy miről nem írtál postot és akkor egybe letudod midnent 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.