Meeting Art

Drága barátaim, új sorozatot indítunk Meeting Art, vagyis „értekezlet-művészet” címmel!

A lényeg, hogy multibérrabszolgák lévén jó sokat járunk mindenféle megbeszélésekre, azaz meetingekre (igen! Értekezlet!), melyeknek hasznossága erőteljesen szór a normál eloszlás mentén (tudni kell nem elmenni is meetingekre ofcourse, ez az igazi rutin). Mindenesetre hasznosságtól függetlenül muszáj az embernek szórakoztatnia magát valami aprósággal, miközben a komoly munka folyik. Kompenzáció, némiképp. Ekként legfőképpen rajzolgatunk, én legalábbis azt szoktam. Külön öröm, hogy most egy (mit egy, A) rendszerkonverziós project kapcsán közös meetingjeink vannak Bubuccal meg Aribarival. És a meetingen rajzolgatásnál, kollázs alkotásnál, szobor formálásnál, fotókompozíció készítésnél már csak egy dolog jobb: közösen tenni mindezt, majd lapítva, vinnyogva röhögni az eredményen.

Az alkotások többsége egyéni és közös rajz (melyeket scanner híján le fogunk fotózni és úgy rakjuk fel ide), de most kezdésnek nézzük meg mit lehet kihozni egy rendszertesztelési megbeszélésből két darab fogpiszkáló és egy mobiltelefon fényképezőgépe segítségével:

Meeting Art

Köszönjük a figyelmet.

“Meeting Art” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Ahelyett, h az ahamkar szinopszist csiszolgatnatok a pad alatt! :p

    Egyebkent az otlet oriasi. Legyen folytatasa, mert keves olyan mas terulet van, ahol az alkotoi geniusz ilyen tempoban tudna improduktiv iranyokba csatornazodni.

    Válasz
  2. A vinnyogva, lapitva rohoges sajnos elkerulhetetlen, am mikor Mici ezt megmutatta azon a bizonyos „rendszertesztelési megbeszélés”-en, az orromat kellett befogni, hogy legalabb tusszentesnek tunjon a rohogesem…
    1ebkent volt olyan, hogy kizavartak mitingrol, mert ugy rohogtunk, mint az iskolaban!

    Válasz

Szólj hozzá!