Az utóbbi pár hétben új kattanásom van: www.webcsatorna.hu

Ajánlom bárkinek aki tv-zni nem, de internetezni szeret, hiszen bármiféle műfajban megtalálható mindenféle érdekesség.

Először zenei vonalon találtam rá az oldalra ahol a WALKMEN és KETTŐNÉGY műsort néztem, ahol különböző zenei stílusokban készítenek a srácok interjúkat fesztiválok, koncertek fellépőivel, azonban a minap megnéztem vajon mi található az utazás részlegben. Itt is többminden van, de amit most nézek az 2 srác USA-beli (vagy belli 🙂 ) útjáról készült sorozat. Érdemes megnézni, mert telejesn más (lazább, életszerűbb) mint amiket a tv-ben lácc. Viszont amiért úgy gondoltam, hogy megosztom veletek, az az alábbi linken található, de mielőtt megnéznétek szólok, hogy a lényeg (amiért valóban post-ot írok róla) a 3:00-5:16-ig tartó rész!
http://webcsatorna.hu/filmek/roadshow_USA11&show=0

Fél üveg bor után beflashelve, hogy Ő az AMERIKAI! Éritek??? Ilyetmond:

“Jól vigyázunk rátok?” Mi Amerika, jók vagyunk nektek?”

Óriási!!!! Nem tudom láttátok e az említett Elvis talkshowt melyeben a következő számot valóban az 56-os magyar szabadságharcosoknak küldte és felhívta a figyelmet arra, hogy mifolyikittgyöngyösön…én láttam (asszem tv2 21. század című műsorban youtube-on nem találtam sajnos) és összeszorult a szivem és a gyomrom mikor láttam…

Érdekelne,mi a ti véleményetek…láttátok e az ominózus talkshow-t, mit gondoltok az emberről(Elvisimitátor) és arról amit mond….
Hát ennyi. Ha nem ismeritek a WEBCSATORNÁT, próbáljátok ki. Van pl Emil-Rulez turnésorozat Kisvárival, Hajóssal ami vicces, de még sokminden más is!

Legyen minden jó!

5 Replies to “Webcsatorna.hu”

  1. nem láttam , de télleg óriási!!

    a XXI. század RTL-en van, és talán az egyetlen értelmes műsoruk..

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.