Állunk London Luton repterén 2008. február 28-án, csütörtökön este fél 9-kor és várjuk a csomagunkat, amikor megbök a Szerelmem, nézd, egy celebrity-vel utaztunk és ott áll mellettünk ez a lány, akit Szalontai Szilviának hívnak.

SzalontaiSzilvia.jpg

Állunk Budapesten a Westend mélygarázsának második szintjén 2008. március 6-án, csütörtökön este negyed 8-kor és várjuk a liftet, amikor megbököm a Szerelmem, nézd, egy celebrity-vel fogunk utazni és ott áll mellettünk ez a lány, akit Szalontai Szilviának hívnak.

SzalontaiSzilvia.jpg

 

6 Replies to “Esély”

  1. …Syl művésznéven fut(ott ?!), de inkább arról híres, hogy minden megmozdulása, szava irdatlanul agyatlan, igazi IQ-fighter a csaj! …Mixi, úgyláccik az istenek kegyesek voltak hozzátok, hogy mekkaptátok ez esélyt, hogy ilyen rövid idő alatt kéccer is együtt lehettetek eme celebek díszével! …kíváncsi vagyok, hogy sikerült e megfejteni az üzenetet, melyet az istenek küldték véle, számotokra?

  2. Medvere rafer egy kave. Hacsak nem G szerelme Mici, itt sulyos osszetevesztese forog fenn a szerzoknek.

    En egyszer utaztam egy liftben a Devenyi Tiborral, aki megkerdezte, h ki hanyadikra megy, szorgalmasan megnyomta a kivant gombokat, majd tett valami elmes, jofej megjegyzest a teljesitett kivansagokra. Mondjuk o nem lobalta a csecseit ferfimagazinokban.

  3. A Sellyeivel volt stúdióban (Elődnek volt a csaja ugye…), és a Tével azóta is röhögünk ha eszünkbe jut, hogy Szalontai Szalonnának hívta a művésznőt 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.