Mivel Reci barátomnak nem lesz érkezése bepattintani a vitaindítót, ezért ezt kezdeményezése alapján megteszem. Vannak ugye az érzelmek, a kötődések, megvannak a realitások. A shoutbox-ban már elhangzott az igény egy Liverpool – Barca döntőre vonatkozóan, de a lényeg, hogy mik az erőviszonyok. Szerintem a jelen felállás mentén Chelsea – Manchester döntő a legesélyesebb, de lássunk érveket, tényeket, hogy jövő hét elejére tisztázódjon a helyzet. 🙂 

 

5 Replies to “BL-döntő 2008”

  1. Reci szerény klubjához csatlakozom, de szvsz a Barca ritka töketlen, úgyhogy MU döntőbe jutást jósolok. A másik ágon a Chelsea leheletnyit jobb sansszal bír, de én nagyon bízom a Pool-szívben: végülis jó csatársorunk van, és egy góllal már nagyot fordul. Úgyhogy: GO REDS!

    (A döntőben a Barcát megvernénk, de a Unitedtől félek…)

  2. A Liverpool tipikus kupacsapat az elmúlt években. 3 év alatt két döntő a BL-ben, úgy hogy közben a hazai bajnokságban közelébe se tudott jutni a 3 másik nagy csapatnak. A Chealsea lépéselőnyben van, de őnekik sem ez a csúcsévük, tehát semmi nem lehetetlen. A Manchester valóban a legjobb formában levő csapat Európában, a Barcáról ez közel sem mondható el, viszont olyan játékosállománya van, ami ha kijön a lépés bárkit képes megverni. Miért ne lehetne ez a meccs az? Sok fog azon is múlni, hogy Christiano Ronaldo milyen napot fog ki. Szóval azt gondolom, hogy semmi nem dőlt el!
    Ami fájdalmas, hogy a Roma nem jutott a 4 közé, de majd jövőre nyerünk 🙂

  3. még szerencse, hogy az eb kapcsán egyértelmű a lengyel győzelem, nem kell esélyt latolgatni

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.