PERIC, TATAI – ILYÉS 6, IVÁNCSIK G. 4, VUJIN 4, IVÁNCSIK T. 4, PUTICS 3/3, EKLEMOVIC 3, COZMA 2, PEREZ 2, LUSHNIKOV, LAPCEVIC, GÁL, SESUM. Vezetőedző: MOCSAI LAJOS, edző: CSOKNYAI ISTVÁN

Tudod-e TE, milyen névsor ez? Ez azoknak a játékosoknak és edzőknek a neveit tartalmazza, akik KEK győzelemre vezették Magyország legjobb kézilabdacsapatát május 10-dikén. Nem a másodosztályban, nem sokadik divízióban(ami természetesen nem lebecsülendő), hanem a KEK-ben lett első az MKB Veszprém. Ami volt Bakony Vegyész, VÁÉV, VÁÉV-Bramac, Fotex és most MKB. 16 év után értek el oda ezek a szakemberek, ahol rajtuk kívül magyar csapat még nem járt: a kézilabdázás Mont Blanc-jára, annak is a tetejére.

A hokiválogatott divíziógyőzelme és ezután az eredmény után revidiálnom kell az álláspontomat, mert 2008 a sportsikerek éve már most és ez fog is folytatódni, nincs mese. Szerencse, hogy most lesz olimpia, mert így a korább rendkívül konzervatív becslésemeit messze meg fogja haladni mindaz, ami Pekingben, vagy bármilyen világversenyen be fog következni. Ünnep és ünnepeket. Következnek. Hajrá Veszprém! Hajrá Magyarok!

6 Replies to “KEK”

 1. Tegnapi Pick Szeged- Veszprém bajnoki döntő 4. mérközés is nagyon nagy volt!!
  Lesz 5. mérk..

 2. Milyen Szeged? Partizán Belgrád. Nem árt, ha van néhány magyar is a csapatban. Ezért sem lehet bajnok ez a csetnik társaság. Veszprém fölött piros-fehér lesz az ég! 🙂

 3. Sajnos, ezt nem hagyhatom szó nélkül. 🙂
  Én ugyanis szívem csücske Szeged városának és a Pick Szeged csapat nagy rajongója vagyok. Jól lehet, nem bővelkedik magyarokban a Pick Szeged, de az MKB Veszprém sem igazán mondhatja ezt el magáról és arról sem szabad megfeledkezni, hogy Ilyés Ferenc és a Veszprém irányítója Nikola Eklemovic a Pick Szeged ‘neveltjei’.
  Hajrá Szeged!!!
  Győzzön a jobbik! 😉

 4. 7:35 – MKB – PICK 15:11, minden a helyén. 🙂

  Pick kezdőcsapat:
  1 Puljezevics
  15 Ghionea
  13 Krivokapics
  10 Andjelkovics
  6 Djurkovics
  19 Petrea
  77 Zvizej

  no comment 🙂

 5. És akkor tagoltan mondom, hogy minden halszagú szegedi megértse: MKB VESZPRÉM – PICK SZEGED 3 4 – 2 4 !!! Nem hetesekkel, Barátaim, hanem 10 pici lufikával közte az ötödik meccsen. Így visszaállt a természet rendje.
  A Veszprém megszerezte a 21-dik században a 7-dik magyar bajnoki aranyérmét úgy, hogy 2008 van. Ezt a számot a Szeged legkorábban 2013-ban érheti el, ha addig minden évben nyer.

  Az ország fölött ismét piros-fehér az ég. Semmi baj, lehet hazamenni halászlevet főzni, csak a könnyeiteket töröljétek le, mert nagyon sós lesz a főzet. 🙂

  Jövőre lehet megint próbálkozni.

 6. Bevallom őszintén, várható volt, hogy a Veszprém nyer. Az azonban, hogy ilyen csúfosan elverte a Szegedet, egyáltalán nem volt szép tőle!!!
  Szégyenlje magát minden veszprémi! Senki sem kap halászlevet!!! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.