Tisztelettel jelentem, nem haltam meg, csak majdnem. De most itt az alkalom, hogy örömemet fejezzem ki a világ dolgainak alakulása felől. Az Egyesült Államok első afroamerikai elnöke a legfostaligább körülmények között bizonyíthatja rátermettségét, miután holnap leigázza John McCain-t.

Hol és hogyan kezdődhetne egy ilyen történelmi léptékű dolog, ha nem a jelen környezetben. Nincs pénz, nincs munka, nincs megrendelés és nincs fogyasztás. Egy józaneszű néger az, aki ebből a legtöbbet ki tudja hozni. Clintonné után most Bush aranyifjú cimbije is meghajol, és Martin Luther King földre száll, hogy középső ujját felmutatva, a “U can’t touch this” ritmusára körbetáncolja minden fehércsuklyás barátját.

– Halló, kívánságműsor? Budaházy Lászlónak szeretném küldeni a Számver over de rénbó című klasszikust, és üzenem neki, hogy még a marhapörkölt is barna… Ja, és mindenkinek, aki szereti.

6 Replies to “Obama – Jelige: “Van egy álmom””

 1. A majdnem meghalás ugye, csak vicc?

  Sajnos a néger győz, ám ez a rosszabb választás. A sötét ló, képletesen is 🙂 Jó dumája van, de ért valamihez? Igaz GWB se volt az a nagy spíler.

  Budaházy az pedig Gyuri, a marhapörkölt meg inkább vörös. De ebből sem kell konzekvenciákat levonni.

 2. Miért ne nyerne Obama? A sok KKK-s k*csög lent délen meg tökönszúrhatja magát

 3. Nem is BO a gond. Szimpatikus populista, de lattunk mar olyat.

  Inkabb a szenatus es a kongresszus aggaszto, demokrata elnokkel kiegeszitve. Nincs az a baromsag, amit ne tudnanak atnyomni. Orok elet, ingyensor, tizennyolcadik havi, a vegen meg ez lesz a nagy novemberi szocialista forradalom. :/

 4. végülis, a néger vezetés már afrikában is bevált

  Mici, Londonból baszki könnyű kisasolni a Hyppolitot! kombinálni kéne a Lánccal, ez kis hely, dohányzó rész sincs. állítólag 4nm a konyha, a Láncban meg nem fér el…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.