Létrelevencia szempontjából a magyarnak levés az elmúlt egy évtizedben új dimenziót nyerés. Néha már magamat szarul érezés, hogy nem képesnek levés az igaz magyarság kritériumainak megfelelés. Most szombaton nagy szimáptiatüntetés levés Kossuth téren, Magyar Gárdát óvás-védés, szép magyar leventék(köpcös biztonsági őrként egykoron nyilas nagypapát kísérés, ftc béközépnek téli szünetben programot feltalálás) feketébe öltözés, árpád-sávos sálat viselés, ihletettnek és büszkének levés. Végiggondolás szép magyar leventék hétköznapjaikat miképpen megélés.

Reggel korán kelés(kedvenc Kárpátia-dal ébresztőnek telefonon beállítva levés), magyar királyi televíziót bekapcsolás, kommunistabérenc Gyárfásra, Lakat T-re, Bakátsra, Verebesre és a többiekre zsidócigányozás, kurvaanyázás. Készülődés közben Gyurcsány és Orbán fejére felváltva dartsozás, hazaárulózás. Munkába menet (Budapesten élést feltételezés) fogak között, bajusz alatt átszűrt Demszkygyalázás, megérkezéskor munkahelyi bajtársakkal közös cigizés, kávézás, aznapi összeesküvés-elmélet alapjainak kidolgozás. Napközben mindezt folytatás, szünetekben vagy munka helyett interneten hazafias oldalokon hazafias híreket olvasás, azokra kommentálás vagy kávé mellett azok bíztató tartalmának mosolyogva örülés. Munka után hazafelé külföldi főnök és tulajdonos felkoncolásának és kandelláberre akasztását vizualizálás és ettől némileg feszültségből megnyugvás. Otthon a hűtőből Magor kolbászért Usztics Mátyásnak és Istennek hálát adás, közben, utána Blikk olvasás(B verzió: RTL klubbon cigányokkal megtöltött talkshow nézés) és teli szájjal kurvaistenbasszamegezés. Jóllakottan a tévé elé leülés, nappalit gyorsan telefüstölés, gyereket iskolai egyesért jól nyakonvágás, szobafogságba zavarás. Este közeledtével teszkós olcsó cseh importsört ivás, híradót nézés, finánctőkét rablóbandázás, Fletózás, szlovák energiahelyzet kapcsán: “Drága Felvidéki Testvéreink, jobb lenne nektek itt velünk!” üzenetet kinyilatkoztatás. Este asszonnyal vacsora minőségén összeveszés, apját szokás szerint lekommunistázás, ávósozás, majd lefekvés után nő szeméremszörzetének kackiásra pödrés, de szexhez nem jutás. Másmnap emiatt hajnalban a budiban recsizés, ami után a feleség mocskosszemétkommunistakurvaanyjára gondolás, amiért asszonyt főzni meg nem tanítás.

Hétvégén gárdarendezvényre és mindenfajta tüntetésekre járás, minden félretett pénzt Nagymagyarországos ereklyékre, zászlókra költés, szüleétésnapra fekete, karimás gulyáskalapot kérés, majd abban autótmosás. Autómosás közben az egy, majd a két matricát kevésnek találás, ezért újabbakkal az üres helyeket különböző szentkoronás, hármashalmos, árpádsávos, kettőskeresztes változatokkal feldíszítés, és ettől felvillanyozva levés, sőt lefényképezés.

A sosem volt múltra halálig büszkének levés, mindig Kossuth feltámadásáért, Felvidék és Erdély  visszacsatolásáért imádkozás, Munkácsra bevonuló magyar önkéntesek között levésre vágyás. Józanul is kábultan élés, a kisebbség közepette is önmagunkat többségnek gondolás, arról kódulás, erről éliás, tóbiás, egy tál dödölle szerűen életet szétkomolykodás közepette kiűrítés, szakadék szélre sodródás, ott ösztönös (lövész)árok ásás… én pedig ás-és brigádnak a technikáért köszönetet mondás.

4 Replies to “Lenni igaz magyarnak”

  1. Ahol a miniszterelnöknek lehet kurvamagyarországozni, hazudni reggel, délben, meg este, lehet okosba privatizálni, emberekről 522. bőrt is lehúzni, de a bevételeket okosba’ egymás között szétosztani, ott mégis mi a gecit várunk? Persze tudjuk, hogy el lehet menni, itt lehet minket hagyni. De, ha maradsz, akkor mit tudsz csinálni? Lehet ülni a kocsmában, oszt szídni a “rendszert” félrészegen, vagy lehet utcára menni, molotov koktélt dobálni, rigmusokat zengeni.
    Nincs még egy ország, ahol egy miniszterelnök ezt a bebukást túléli… kurvaországban viszont ez jár.
    Szerintem nem a szélsőségesekkel van a baj, mert nem ők az okozók, hanem ők csak az okozatok. Nem szerencsés okozatok, de csak azok! A rendszer szülte őket.
    És igen… a szélsőjobb soha nem korszerű, hiszen ultrakonzervatív. De nem genetikailag az, hanem környezetileg. Ez most egy ilyen szocializációs közeg. Ebben most ez fejlődik ki, organikusan, valamiből, valami… ebből most ez. Talán történnie kellene valaminek, hogy más fejlődjön… és igen, ez fájónak levés!

  2. Ja és… ahol lehet kurvamagyarországozni, ott lehet nagymagyarországmennyországozni is, nem? ez elég liberálisan hangzik

  3. Ezek itten tényleg okozat. És megköszönhetjük magunknak ezen szép magyar leventék előmászását a nemzeti múzeum tárlóiból.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.