Dutch_flag.jpg VS Spain_flag.jpg

Na, ahhoz képest, hogy argentín-brazil, argentín-spanyol döntő lehetőségek voltak előtérben az előzetes véleményekben, ehhez képest európai házi döntő van, a szervezett futballra alapozva. A királyságok csatája. 🙂 A végső elemzésekre a jövő héten lesz tér és lehetőség (el is várom a tippverseny élmezőnyétől, hogy reagáljon majd vitaindító posztomra), de most egy – két évre – az utolsó tippelésre invitálok mindenkit.

A nyeremény: 3 literes borzsák és egy fél liter kiváló barackpálinka a győztesnek. Leadási határidő: ma este 20:29 perc.
Szerintem óriási meccsen, még nagyobb csatában, 1:0-ás félidő után(Hollandia vezet), 2:2-es végeredménnyel a 90 perc után 4:3-ra győznek a spanyolok a 120-dik percben.

14 Replies to “VB 2010 – Döntő / Góltotó”

 1. Muhaha! Ez vb donto, baratom! Itt senki nem akar nyerni, csak a vereseget elkerulni.

  A hollandok nem szereznek golt, mert egyik spanyol sem pockoli majd be a sajat kapujaba Sneijder valamelyik igenytelen kiserletet. A spanyoloknal sincs senki, aki golt lojon, ha a ket labdamagus a felpalyanal passzolgat keresztbe. Marad az, hogy a 83-ban egy brutality combo miatt vegre kiallitjak v Bommelt, es az evoeszkoz-nevu ember bevagja a 11-est.

  0-1

 2. Rövid leszek; Hollandia-Spanyolország 1:3
  van Bommel még az első félidőben megy a levesbe, 8 darab piroslappal
  🙂

 3. Ásszekh…

  A Panyolok teljesen megérdemelten nyertek, Hollandia vaddisznó állat volt.
  Ugyanakkor a meccs hőse sztem a játékvezető, aki egészen az utolsó 5-6 percig tökéletes volt, utána benézett 1-2 dolgot (Robben elrúgását lefújás után meg egy lest asszem, ebből az elrúgás pitiáner dolog eleve, nemtom mér jár érte sárga).

  Ha jól sejtem senki nem nyert a góltotón, mert a rendes játékidőt kellett tippelni, így sajnos M1K1 0-1 bemondása nem ér sokat.

  Ugyanakkor Geribáttyó meg szeretném kérdezni, hogy Poci úr megkapta-e a teljesen jogos és beígért jussát a választási tippverseny megnyeréséért? Mert ha nem, akkor ezek a kompetíciók egyébként is elég virtuálisak… 🙂

 4. A tokeletes talan tulzas, de nem dontotte el a meccset a hibaival. Az angol studioban eleg sokaig arrol beszelgettek* (Shearer, Hansen, Lineker), hogy a hollandoknak nem kellett volna az elso felidot nyolcnal sokkal tobb emberrel befejeznie. A mellberugos sztori egy ev eltiltas kene, h legyen. Az ember meg folyton osztotta az utolso figyelmezteteseket, mintha csak egy szinu lap lett volna a zsebeben. Viszont Robbent nem lehetett kiallitani a vb dontojeben egy pofazasert meg egy elpockolesert.

  * (mivel mas nem is nagyon tortent)

  Szar meccs, igazsagos vegeredmennyel.

 5. Micikém! Nem bírtam Pocival kapcsolatba lépni, ezért nem jutott hozzá a nedüjéhez. Viszont eztet pótolni fogjuk igen hamarosan. A verseny sosem vrituális… 🙂

 6. Poci úr! Küggyé mán egy emilt a geci{kukac}sajnos.hu-ra, mert nyilván fake e-mail címet használsz itt a kommentelésre (vagy nem nézed), mert onnan ne gyött válasz. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.