El Clasico – Góltotó

Megtöri-e a Real a Barca két éve tartó uralmát Morinho vezetésével? Felülkerekedik-e C.Ronaldo Messi-n? Ne habozz, tippelj!

el-clasico.jpg

4 darab San Miguel lehet a jutalmad, ha tiéd a telitalálat. 🙂 Határidő: ma este 20:00. (Ha többen tippelik ugyanazt és nyernek, mindenki megkapja jutalmát.)
Szerintem egyébként:

Barcelona – Real Madrid 1:2

“El Clasico – Góltotó” bejegyzéshez 10 hozzászólás

  1. Murinyu majdnem akkora mágus, mint Verebes Józsi bácsi és a tavaszi el clasico, meg a BL döntő már komoly ki-ki meccs lesz, de jelenleg még egyetlen eleme sincs a játéknak, amiben felül tudnának kerekedni.
    Barca – Real 3:0
    Messi dupla garanted, meg talán a fontos gólok szerzője, Iniesta fog virítani.

    Válasz
  2. Nnna én meg csak most láttom, hogy mindenki megtette mán a tiptyit …
    Persze én tudom a tutit, csak jólnevelten hagyom, hogy izguljatok 🙂

    Válasz
  3. Hát, Reci volt a legbátrabb, de ezt még ő sem gondolta volna. Nem borult fel a világ rendje… 🙂

    Válasz
  4. Az az igazság, hogy biztos voltam a nagyobb arányú Barca győzelemben. Azért a fociban nincsenek csodák. Lehetetlen néhány hónap alatt egy szétesett csapatból világverő társulatot csinálni. Murinyu nagy edző, ezt mutatja, hogy egy Interrel, amelyikkel 2 éve dolgozott együtt sikerült meglepetést okoznia, bár megjegyzem, hoogy azt a párharcot 10-ből 9-szer a Barca nyerte volna. Ott minden összejött: az egyetlen lehetséges taktika és annak tökéletes megvalósítása a játékosok részéről. Ennek a Madridnak a játékosállománya azt a taktikát nem tudta volna megcsinálni, ezért meg sem próbálták. A saját játékuk, pedig még fényévekre van. Ezért sem meglepő egy nagyarányú Barca siker, mert egy koncentráltan, maximumra törekvő Barca jelenleg verhetetlen. Márpedig mikor lenne maximális a koncentráció, ha nem az el clasicon. Szerintem nagyobb sansz van arra, hogy valamelyik kis csapat ellen elhullajtsanak egy-egy pontot, mint hogy a Madridot ne verjék meg nagyon.
    Megkockáztatom, hogy ez a Barca az elmúlt 20 év legjobb csapata. Sajnos csak a második félidőt láttam, de hát beszarás. Ha lenne értelme ilyen összevetésnek, akkor azt mondanám, hogy ez jobb csapat, mint a 90-es évek elejének Milanja, vagy a 2000–es évek elejének galaktikus Madridja.

    Válasz
  5. Riszpekt Reci, az előzetes elemzés is nagyon pontos volt – bár a gólszerzőket éppen nem találtad el 🙂

    Válasz

Szólj hozzá!