2011 – Olyan év legyen ez, amilyet szeretnénk!

Az orbáni fasizmus Luxemburgon és Londonon keresztül az Egyesült Államokig elérő gondolat- és médiakápóinak hűvös és nyirkos leheletét a nyakamon érezve is a legjobbakat kívánom a Sajnos.hu nyájas olvasóinak erre az esztendőre! 😀

Ne feledhetjük és titkolhatjuk, hogy nehéz időszakot élünk meg, hiszen a magyar ember nincs hozzászokva majd évtizedes távlatban, hogy az ország kormánya csinál is valamit. Még én sem. 🙂

Azt, hogy mit csinál a kormány, én magam is gyanakodva figyelem, de bízom abban, hogy még a BÁRMI nagyon rosszul csinálás is előbbre visz, mint a SEMMI csinálása. Eme bizakodás jelenleg túlmutat gyanakvásomon.

Reménykedem abban, hogy a jelenleg épülő nemzeti-kommunista-államosító-megfélemlítő diktatúrában is lehetőségem lesz sokat dolgozni, néha borozni, pálinkázni, bográcsozni, Sajnos-ékkal kirándulgatni, egészséges családomban gyönyörködni, posztot írni és megélni, ahogy a farkast kiáltó ellenzékből végre valaki azt is elmondja, hogy ő hogy csinálná, ha nem úgy, ahogy most csinálják (annál azért komolyabb hazugságra gondolok, mint az ingyen BKV a budapestieknek).

Isten éltesse a Sajnos.hu szimpatikus és aktív közösségét, valamint barátaikat, családjaikat, üzletfeleiket és felebarátaikat is!

“2011 – Olyan év legyen ez, amilyet szeretnénk!” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. שלום, רציתי להמליץ לכם על חברה העוסקת בהתקנה ובניה של סוככים. באתר, פרופיל החברה וכן קולקציות פרגולות נבחרות.

    Válasz

Szólj hozzá!