Ahogy ezt Reci felvetette, végigpörgettem az elmúlt öt évet és kiválogattam az általam legjobbnak tartott írásokat. Próbáltam részrehajlás nélkül, de nyilván a legtöbb az enyém. 🙂 A nagy számok törvénye által is. Viszont kérem, hogy mindenki tegye még hozzá, amiről azt gondolta, azt gondolja, kurvajó. Aztán még az is lehet, hogy kiadjuk könyvben. 🙂

Best of Sajnos.hu (2006 április -2011 április)

2006-ból: Inni pálinkát, Ahamkar
2007-ből: Zsebkendő, Filmszínházunk bemutatja
2008-ból: Sajnos szószedet, Mosógépszerelő Sanyi, A por, Lidérc, A Jó, a Rossz és a turf, Gazdasági csúcs, Karácsonyi mese – A recept
2009-ből: Az első szopás 2009-ben… westend parkoló, Skócia, “Ó Párizs, ó Párizs”

2010-ből: Lombardia reklám, avagy “holisaza comoi tó?”, Az újhelyi gyorson 2010.július 12-én (Miskolc-Tiszai – Budapest Keleti)
Mosogatógépszerelő Reci – avagy amikor már Sanyi sem segít (olcsón), Valódi Karácsony

+ Mici receptjei összegyűjtve:

Francia hagymaleves,
Vargányás rizottó,
Flamand ragu (Carbonnade),
Chili con carne
Hátszín steak balzsamecetes gombával és rukolával
Kenyér

5 Replies to “Best of Sajnos.hu – A legjobb írások”

 1. Teljes egyetértés a fentiekkel. Így hirtelen kettővel egészíteném ki. Dzsajokosz érzékletes rafting beszámolója az egyik személyes kedvencem:
  http://www.sajnos.hu/?p=181
  A másik pedig a kisari hétvége beszámolója, ahol Geci szines írásának és Terka (gyűlölt) operatőri tevékenységének egyvelege teszi elfelejthetetlenné a résztvevők száméra a kiruccanást:
  http://www.sajnos.hu/?p=358

 2. Hát sok-sok jópofa, és többször újraolvasott (receptek esetében felhasznált) poszt mellett az abszolút verhetetlen és number one az első Mosógépszerelő Sanyi-féle poszt. Filmszerűsége, a lelkiállapot hullámzásának érzékletes bemutatása és a humor leleményei avatják a kortárs irodalom remek darabjává. Jómagam vagy tizenötször nevettem szénné magam rajta.

 3. A Mosógépszerelő Sanyi-féle poszt tényleg kiváló (nekem a folytatása is tetszett, melyben Reci a korábbi részben őt megmentő szuperhős, azaz Sanyi fölé magasodik, mert végül ő javítja meg a gépet), de Dzsajokosz raftingos posztja nagyon erős ellenfelet jelent neki. Én arra a posztra jártam vissza rendszeresen.

 4. Nekem nagyon tetszett még az “Oh, Snow” c. poszt 2009 februárjából, ami a nagy londoni hóesésnek és Geriék közlekedési kalandjainak állít emléket. Meg volt egy poszt valamelyik nyáron (2009? 2010?), ami meg a kánikuláról szólt, azt is Geri jegyezte, majd megkeresem.

 5. Na, most elkezdtem ezeket újraolvasni, és konkrétan könnyezek a röhögéstől! :))))
  A dobogó sztem:
  1. Mosógépszerelő Sanyi
  2. Dzsajokosz-féle rafting
  3. Kisar

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.