Azt képzeljétek el, hogy a Mák Bisztrós / Csalogány 26-os arcok nyitottak a lakó- és munkahelyünkhöz rendkívül közel eső fine dining bisztrót, a Hegedűs Gyula és az Ipoly utca sarkán. Nem hittem el! Neve Laci!Pecsenye? vagy Laci!Konyha! – nem igazán értem, hogy akkor most melyik, de mindkettő jó hülye név.

Gecibácsitól 100 méter, Aribaritól és Dzsajokoszéktól mondjuk 200, tőlem és Reciéktől talán 400. Un-freaking-believable.

Nyitvatartás 12-15-ig délben, este 18-23-ig, az étlap nyitáskor kerül kiírásra a táblára, ekkor posztolják Fácséra is a menüt (már amikor… mert pl tegnap nem annyira sikerült nekik).

A quality nagyon komoly, az adagok kicsik, az árak annyira nem alacsonyak, viszont délben 3 tetszőleges fogás választható 2500 HUF-ért, ami ebéd menünek húzós, de tekintettel a szintre, szerintem egyszer-egyszer belefér.

Csütörtökön tekintettem meg az ojjektumot, ebédmenüt toltam 2500-ért. Mellé kértem egy pohár szésavas ásványvizet, amiért csak 100 forintot számoltak fel, ez nagyon rendi tőlük.

Sárgaborsóleves (best in my life)

Rókagombás rizottó (nagyon rendben, a tetején pirított aprított mogyoró, nagyon jó ötlet)

Almás lepény (mellette szuper mákfagyi, szeletke füge – ennek alapján desszertben is nagyon erősek)

Én aszondom, hogy ide járjunk gyakran, ha már végre nyitottak egy normális éttermet a XIII. kerületnek ezen az eleddig elhanyagolt részén. Képes kitölteni azt az űrt, amit a normális ebédlőhelyek, a normális vacsorázóhelyek és a normális munka utáni iszogatóhelyek gyakorlatilag teljes hiánya jellemez az “Office Districtben”. Borválaszték komoly, akciókkal, korsó Carslberg 700.

Háromszmájlis, egyértelműen 🙂 🙂 🙂

Laci!Pecsenye? avagy Laci!Konyha!

XIII. Budapest, Hegedűs Gyula utca 56.

6 Replies to “Laci!Pecsenye?”

  1. Generally I don’t learn article on blogs, however I wish to say that this write-up
    very pressured me to try and do so! Your writing style has been surprised me.
    Thanks, very great post.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.