Nemrégiben találtam rá egy nagyon frankó és különleges gourmet programra, amire – szerintem — lehet érdeklődés apró blogunk törzsolvasói köréből.

A Stílusos Vidéki Éttermiség nevű programot a szigetmonostori Rosinante fogadó találta ki, szervezte meg és vállalta föl a házigazdai szerepet is. A programról magáról bővebben itt található információ: KLIKK.

Ami a leglényegesebb: belépő nincs, de előre kell regisztrálni és a visszaigazolásban jelzett időpontban kell menni, elkerülendő a tömeget, a zsúfoltságot és az ebből fakadó őrületet, feszültséget.

Nyilván mindenki tud email-t írni, de ha közösen regisztrálunk, nagyobb az esély, hogy egyszerre is bírunk bejutni. Ekként akit érdekel, kommentben jelezze szombatig (február 18-ig) és vasárnap elküldöm az ominózus emailt.

(A Recitől kölcsönzött kiváló illusztrációhoz hasonló falatkákra lehet készülni, mivel a veszprémi Chianti is képviselteti magát.)

2 Replies to “Gasztrokaland a Szentendrei-szigeten”

  1. minket is érdekelne 1 ilyen szeánsz. viszont, sajnos, most kihagyjuk. a kocsi rezidencián van dolog azon a 7vg-n. de legközelebb is gondolj ránk, Geri! kösz és jó étvágyat Nektek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.