Bajnokok Ligája Döntő – A szokásos tippelős

Az utolsó, véres-verejtékes (qrvára nincs már kedvem tanulni), Pázmányos vizsgaidőszak, plusz a szakdolgozat írása erősen akadályoztat a blogolásban, de nem mehetünk el szó nélkül az idei BL-döntő mellett sem.


 

Miután röviden értekeztem az elődöntőkről, most nincs más hátra, mint az eredmény megtippelése. A jóslás örömének fokozása érdekében az idei ajánlat egy Németh János-féle Szekszárdi Fuxli a 2011-es termésből.

A kondíciók: a végeredményt kell megtippelni gól formájában (értsd Bayern München – Chelsea 10:5), azt is meg kell mondani, hogy mire érted a gólokat (rendes játékidő, hosszabbítás után), főleg ha döntetlen mondasz. Ha a tizenegyesek döntenek szerinted, ott már csak azt kell megmondanod, ki nyeri a párbajt.

Az én értekelésem: védekezős-biztonsági játékos első félidő során vezetést szerez a Chelsea, ezután a második félidő első 15 percében őrületesen, de meddőn nyomnak a bajorok, majd a 60. percben lőnek egy gólt. Aztán még kettőt. A végeredmény tehát: Bayern München – Chelsea 3:1.

Bár nyerni én fogok, de azért tippeljetek ti is. 🙂

“Bajnokok Ligája Döntő – A szokásos tippelős” bejegyzéshez 4 hozzászólás

  1. Nem fogom én sem elvenni, mert most kivételesen nem tippelek.
    Ugyanis félek, hogyha megtenném, ma éjjel Katalónia bongyorhajú Puyolidérce és Guardiolus gránátvörös villámai lesújtanának a pesti Los Angelesre és a város legnagyobb P R parkolójának legalkalmasabb terepévé tennék aztat…
    Mindenkinek jó szurkolást! 🙂

    Válasz

Szólj hozzá!