Igen, köszönöm kérdéseteket, már jobban vagyok, holnap megyek dolgozni. Addig is volt egy kis időm blogot szerelni, az alábbiak történtek:

1. Az oldal szélessége 940 pixel lett, ebből a “hasznos terület”, tehát a posztok szélessége 620 pixel. Átméreteztem a képregényeket 620×240-re, Macintoshon természetesen kurva jól néznek ki, de hát itt az előző szélesség is oké volt…a magasság helyes aspect ratio-val nem 240 kellene, hogy legyen, hanem kb 180, de úgy nem elég nagy sztem, úgyhogy most kicsit hosszúkás, de sztem ok. Megnéztem Virtual PC + Internet Explorer 6 alatt és hát nem sok javulást láttam (pixeldropping big time továbbra is). Bubuc, vélemény? Miafaszt csináljak még a szélességgel?

2. Létrehoztam a Képregény kategóriát a mániára való tekintettel és átraktam bele a releváns posztokat.

3. Sidebar update, mégpedig:

a. Firefox alatt is jó helyen van a Shoutbox input mezője just for M1K1 – pls csekkold Win alatt.

b. Jobb oldalra kiraktam alulra egyrészt egy havi archívumot, másrészt a kategóriákat.

4. A header-t is megnyújtottam, ezért most egy kicsit homályos, meg az alja picit lemaradt, de hát valszeg úgyis lesz új header az újonnan felfedezett generatorok segítségével 🙂

11 Replies to “Blogszerelés update II.”

 1. Namost idebenn a következő tapasztalható:

  A főoldal széjjel van hullva, az oldalsó részek becsúsztak alulra ahogy szoktak. Viszont ha belemegyek a postba akkor ottmeg jó…

 2. Na most már bekaphatja a faszomat az IE komolyan mondom. Megnéznétek, hogy most mi a helyzet. Csak IE alatt kicsit összenyomtam a sidebart. thx.

 3. MOst jó, de a sidebart lehetne vinni még jobbra ha lehet mer van egy csomó hely

 4. Megszereltem a header képet. Ez az IE kompatibilitás tweaking nem fog menni addig, amíg nem látom online hozzá, hogy hogy néz ki IE alatt…egyelőre marad így.
  A képregények hogy néznek ki?

 5. kommentbox zsir. Meg igazából firefox alatt minden zsir.

  róka alatt úgy néz ki, h sidebar lehetne szűkebb. a 620-nál szélesebb képek torzak egy pettyet, és talán a jobb menü rovására lehetne még helyet nyerni nekik. amúgy meg akinek nem tetszik így a képregény, az vegyen Kockást.

  ie meg valóban rászolgált egy kiadós b/j-ra. folyton kesből mutatja nekem az oldalt, nem érdekli a shift refresh sem. én meg nyafogok a frissítésért, amikor már rég frissültetek.

 6. po:ro:ld be a micro$oftot, mindenki azt csinajja. lehet nekunk is azt kene, mongyuk ram1 a baratsagunk arra, h szicc minket mer nincs frissites, azt kozbe meg van. ez megfizethetetlen…

 7. megfizethetetlen, de számszerűsíthető:
  jogtalanul nektek tulajdonított bosszúság $ 1 000 000.-
  barátság megszakadása $ 2.-
  a cseszegetésetek helyett unatkozással töltött idő miatti stressz $ 1 000.-
  Összesen: $ 1 001 002.-

  a megítélt összegen osztozunk: páratlan millió dollárok nekem, páros millió dollárok a sajnos krúnak.

  Ezt jól kifundáltam, mi? 🙂

 8. zsir lett igy szelesebben, nekem mar csak a logo ismetlodese jobb oldalon fenn tunt fel
  M1K1 szolj, ha milliomos lettel, majd beallok hozzad sofornek. ma reggel mikor a -1-en beszalltam a liftbe, kezem megremegett, h kell-e nekem megnyomnom az 1-est???
  vegul jobb hijjan megnyomtam, de kevesen mulott. :I

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.