Nincs mit tenni, Elvtársak, mert eddig mindenki elbukott. Rá kell küldeni a Demszkyre, meg a szabadcsapatára egy igazi böszmét. Egy ilyen dölyfös gecit, mint ez a Pista. Olyan fejjel néz le a független plakátjairól, hogy a gyengébb idegzetüek simán kátyura futnak, vagy útfelújításba, vagy egy lerohadt villamosba. Még akkor is, ha nem harmadik kerületiek.

Szóval, itt van nekünk István, mert nincs jobb(os) lokálpatrióta. Mondjuk Budapesten talán nem is volt soha. Olyan igazi Döbrögi-alkat ő, tisztába tette a szigetes csürhét is, nem mertek hangosan vigadni. Az ő mentalitása kell nekünk. Illetve nem kell, de ha nincs jó, jó a rossz is. Annyiban biztosan jó lenne, hogy kisöpörné a sok balos ingyenélőt a városházáról, helyettük jöhetne a jobbos slepp. Na, de az iszapnak is cserélődnie kell, mert ha sokáig áll, akkor büdös. Azt gondolom azonban, hogy ez az a pillanat, ami a 98-2002 inverze lenne, ha megtörténne a váltás. Báááár, Pista váltig állítja, hogy ő bizony lepaktálna a szocikkal is, csak a naplopó, semmittevő szadeszt akarja elszorítani a krományrúdtól, mint az ütőeres vérzést.

Azért ő sem mond semmit, mögötte még nem fut a 4-es metró, még látványképpel sem. A Demszky már két éve utat épít, meg metrót hirtelen, közben azt mondja, beszéljenek az eredmények, de azok máximum egy négysorost tudnak kitölteni, azt meg minek. Egyre inkább azt gondolom, hogy a főpolgármesterség LUFI és csak attól függ, hogy száll a magasban vagy lóg a madzagon a proban, hogy az aktuális kormány héliummal vagy levegővel tölti meg. A lényeg eldől kerületi szinten, ott meg három-négy kerület kivételével úgyis vörös zászlót(párdon szegfűt) fog lengetni a szél.

Szerintem egyik kutya, másik eb. Csak az egyiknek most négy évig lenne csont, jó húsos, a táljában, a másiknak meg semmi. A kérdés, amit megválaszolni nem tudunk, hogy a húsos csont húsából lejutna-e valamennyi a lakótelepekig vagy elfogyna még a Városháza téren az ötkerben… Saccolni lehet, de az olllyan szubjektív. Hagyjuk inkább. Az árak ígyis-úgyis magasak Budapesten, mi szarok vagyunk, mert lógunk a metrón vagy kocsival járunk, a kutyaszart csak kutyával együtt, a hajléktalanokat csak rengeteg pénzzel vagy tolólapos dózerrel lehet kitolni a városból, hogy legalább szem előtt ne legyenek, mert megszüntetni sehol a világon nem sikerült még.

Istvánnak sok sikert, Gábornak egy új fogsort,(ami nem annyira idegen az arcától), a többi jelöltnek jó szórakozást bírok kivánni. A harc máshol fog eldőlni.

2 Replies to “István, a Tar(o)lós(?)”

  1. Hat Geci mester orommel tolt el, hogy van amiben maximalisan egyetertunk! De vajon nem transzponalhato-e orszagos szintre is az egyik kutya-masik eb elv? Grat, szep munka. 🙂

  2. Hehe. Inkább István a zsarolós? 😀 Leverem a szemüvegedet és rá is ugrok. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.