Felülír mindent az élet. Soha olyan beteg elme  nincs (na, talán csak a Fűrész széria kreatív stábja), ami azt tudja produkálni forgatókönyvben, amit a magyar-török vegyespáros és közös termékük az életben. Az elmebeteg janicsár és a végtelenül egyszerű magyar leányka, akik évekig küzdenek Mehmed Karcsika felügyeletéért, míg végül az anyáról kiderül, hogy drogcsempész és minden visszakerül a megszokott mederbe: gyerek az apánál, anyu a sitten, mindenki boldog.

Erre kiderül, hogy vér nem válik vízzé: Karcsika elbökni chat-en a cimbinek, hogy ő tette a bogyókat apu utasításának megfelelően anyu kocsijába… Egyrészt a gyerek mennyire szeretheti az anyját, ha ezt meglépi? Apu nyilván beteg, de ezt egy olyan törökről, aki Magyarországra jön lakni és nem döner kebabot csinál, hanem gyereket, nagyon simán el tudom képzelni. Viszont én ezek után biztos nem tartanám magamnál(maximum kenelben, láncra kötve) a gyereket, mert simán patkánymérget tehet a kávéba, vagy apai dédapjától örökölt jatagánnal darabolhat fel egy nyugodt hajnalon. Szerintem a gyereknek mennie kell. Ankara várja szeretettel, ott kiélheti összes torz vágyát, ami a muzulmán vér és a kultúra által benne lakozik. Karcsika, Allah kísérjen útjaidon, Al-Axha mártírja szeretettel várnak.

3 Replies to “Mehmedék és a szeretet”

 1. Nem tehetsz egy tizeves gyereket felelosse a szulei hulyesegeert. Es nem altalanosithatsz egy, a me’dian atszu”rt bulvarsztori alapjan egy masfel milliardos kozossegre.

  Illetve de. Csak marhasag.

 2. Nem is tettem. Asszem. Csak azt gondolom, hogy teljesen más habitus és más kultúra, amibe belefér a gyerekrablás, illetve ahol a gyereknek egyértelművé lesz 11 éves korára, hogy kihez hogyan viszonyul és nyilvánvalóan törvénytelen tettet véghez visz az ellen az ember ellen, akiből ki sikerült fáradnia. Szerintem ez azért visszavezethető oda, hogy milyen a férfi-nő szerep ez másik kulturközegben. Illetve azt próbáltam hangsúlyozni, hogy én az anya helyében nem nagyon tennék lépéseket azért, hogy maganál tartsam a gyereket gyámsági jogát. Hagynám, had menjen apuval és járjon olyan úton, ami arrafelé természetes, itt meg nem biztos, hogy belefér.
  Szerintem az általánosítás ez: minden muzulmán anyagyilkos és terrorista. De ez marhaság. Tényleg.

 3. En meg azt mondom, hogy ami a blikkbe atjon a sztoribol, az a ‘Moszkvaban Ladat osztogatnak’ tipusu valosagtartalommal bir. Lof.szt nem tudunk a tortenetbol, a legkisebb alapunk sincs, hogy barmelyik iranyba allast foglaljunk.
  Az Ankara Kurir ugyanis nyilvan a kocsog gyaur ribancrol ir, aki a szereto apatol probalja elszakitani a szegeny gyermeket. Az sem kisebb hazugsag, mint amivel minket etetnek.

  Masreszt dehogynem altalanositasz. Azert van a gyerek vereben barmi is, mert felig torok. Ha a fater sved volna, ez a sztori ugyanugy megtortenhetne, de akkor csak a fatert latnank gonosz elmebetegnek, nem a vilag egyharmadat, vagy az osszes svedet.

  A gyereknek a legsz.rabb, akar magyar, akar torok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.