Csöndesek vagyunk a napokban, nincs túl sok zörej a sajnoson. Én a magam részéről nem tudok igazán túllépni azon, ami a múlt hét végén történt és ehét hétfőn lett ismert tény. Barátaink, a sajnos csapatból és a velünk erősem szimpatizálók közül balesetet szenvedtek, innen több, mint 500 kilométerre. A jó hír, hogy túlélték, bár meleg volt a helyzet. Nem akarom ezt reklámozni, harsogni vagy bármit. Csupán azt gondolom, hogy mi, innen testben tehetetlenül, de lélekben velük, rájuk gondolva, segíthetünk Reginek, LLevinek és Recinek, hogy mihamarabb egészségben velünk legyenek és onnan folytathassuk a tavaszt, a közelgő nyarat, ahol abbahagytuk.

Ekként, Szörfös, ki erre jársz, kérlek, állj meg egy percre és gondolj rájuk, az egészségükre, a jobbulásukra, mert ez is segít nekik. 🙂

26 Replies to “Helyzet”

 1. Az erintetteknek gyors felepulest! Forrjon be az ebcsont aztan sipirc vissza a pityokazos blogposzt/videonaplo vonalra!

  Egy altalanos hogylét update azert johetne ide az info-vaakumba…

 2. Köszönjük szépen az otthoni támogatást! Higyjétek el, hogy minden telefon és sms nagyon sokat jelent, jelentett nekünk.
  Úgy néz ki jól alakulnak a dolgok és a legrosszabbtól már nem kell tartanunk. Regit ma kiengedték kórházból 10 nap után, azok után, hogy 10 nappal ezelőtt kétszer is újra kellett éleszteni és hogy deréktól felfele szinte minden csontja eltört és kb 10 kiló nemesfémmel gazdagodott. Át is mentünk ma Levihez együtt, hogy életet leheljünk bele. Tegnapi napon lekerült a lélegeztető gépről és folyamatban van a fokozatos ébresztése. Tegnap és ma sikerült vele kommunikálnunk. Szerencsére ért mindent és szemmel láthatóan jót tett neki, hogy együtt látott bennünket Regivel. Egyértelmű reakciói voltak. A legmeghatóbb az volt, amikor kértem tőle egy széles mosolyt és a kérésnek eleget tett, miközben Regi gipsz alól kikandikáló újjait szorongatta mind két kezével. Persze egyelőre csak néhány percre képes csak magánál lenni és a szemét is csak másodpercekre tudja nyitva tartani. Ettől függetlenül most először azt éreztük, hogy nem lehet olyan agysérülése, ami maradandó károkat okozna, viszont a felépülés hosszadalmas lesz. Reméljük, hogy hamarosan haza tudjuk szállítani és akkor már a család és a barátok támogatása át tudja lendíteni a nehézségeken. Ami engem illet, úgy nézek ki, mint, aki baltával fésülködött, de ez a legkevesebb 🙂 Mindenkit üdvözlünk és számítunk a további szurkolásra és imákra.

 3. DURRRRR BUMMMMM!!!
  Legurult a kő.

  Jajjj, de hiányzott már ez a comment.

  Köszi.

 4. Az erő veletek van. 🙂
  Lánczinak üzenem, hogy ha felépül, megisszuk azt a 6-7 éve esedékes egy négyzetméter kisfröccsöt.

  Reci, Regi, ha bármikor szükségetek van valamire, szóljatok és 5 órán belül ottvagyunk.

  Take care!!!

 5. Hála a jó Istennek! További jobbulást és tartsatok ki & vigyázzatok egymásra. Ha bármit kell intézkedni szóljatok – sok ember sok mindent megtenne értetek.
  A

 6. Friss hirek:

  A korhaz mar faxolta az OEPra azt a dokumentumot, ami az elso lepes a hazaszallitas fele. Ezt a kollegak mar tovabbitottak a Mentoszolgalathoz, akik szervezik majd Levi hazaszallitasat. Ez elvben par nap alatt megvan, ha ekkor a nemet orvosok is kimondjak az ament, akkor indul a specialis mento, es orvos, hogy hazahozza ot. Normal policy szerint ilyenkor itthon a teruletileg illetekes (ez nala az V. ker.-t ellato korhaz, ha jol emlexem a Peterfy) fogadja majd, innen kerulhet tovabb mas intezmenybe (ez utobbi infot Levi anyukajatol, Agi nenitol tudom).

  (Valaki dobja ezt be kormailbe! Az a benti gepemen van csak meg!)

 7. Lili, Luca, Léna és asszony is szorít nektek. Óriási boldogság, hogy jobban vagytok. Levinek küldjük itthonról az energiát a gyógyuláshoz.

 8. Sziasztok,
  Most írt a Melinda(Levi huga) egy sms-t. Még 2-3 nap és szállítható lesz a Levi. Imádkozzunk, hogy így is legyen!!! De eléggé nyugtalan, ezért folyamatosan nyugtatózzák és a könnyebb légzés érdekében még mindig szükségesnek látják a maszkot az orvosok.
  Regi, Resi elmondhatatlan érzés, hogy ilyen gyorsan gyógyultok(főleg Regi).
  Regi, tartozol nekem egy KV-zással, szóval húzz bele a gyógyulásba :))
  Szeressétek egymást és vigyázzatok egymásra!

 9. Ujabb infok!

  Leventet 8an hozzak haza a magyar mentos kollegak (rohamkocsival, szakorvosi kiserettel). Resivel beszeltem, nagyon bizakodoak. Azt nem vitatja senki, hogy Levi serulesei es allapota nem sulyos, de mar kommunikal, probal beszelni, felul, egyertelmuen tudja, erti, hogy baleset volt, korhazban van, es haza fogjak szallitani, jelenleg mar anyukaja is ismet kint van nala (“Hozzabujt anyukajahoz” – Resi). A fejerol a duzzanatok lementek, sokkal szebb az arca feje, mint par napja volt.

  Resi, Regi jol van, ok szombaton jonnek hazza.

 10. Az a helyzet, hogy sokkal szebb a feje, mint valaha volt 🙂 Tegnap amikor bent voltunk végig magánál volt. Kérdeztem tőle, hogy tudja-e mi történt, de jelezte, hogy nem. Ezért próbáltuk tudatosítani benne, hogy baleste volt és hogy jól van, meg hogy hamarosan hazavisszük. Na és persze a híres Levi féle mutató újjal hadonászás is meg volt, de az anyukájához való hozzábújás mindent vitt. Ma is megyünk délután hozzá… reméljük még jobban lesz

 11. Friss hirek:

  Levi nem vasarnap lesz hazahozva, es nem mentoautoval. Jovo het elejen hozzak, es legiuton. (Volt egy kis keresztbeszervezes, a mentoszolgalat – a normal protokoll szerint – es a privat biztosi is elkezdte szervezni a dolgot, de ugy tunik delutanra tisztazodtak a dolgok.)

 12. Hát lassan itthon folytatódik a törpénet, ami sokkal jobb és nagyon jó irányba mutat! 🙂 Már csak néhányat kell aludni és itthon lesztek! 🙂

 13. A gyógyulás egy újabb jele. Levi egyre többet kommunikál és már sokmindent lehet érteni abból, amit mond (azért még nem mindent). Tegnap épp beszéltem hozzá, amikor odalépett mellém Regi. Kérdezem Levit: “Megismered Regit?” Mire ő: “hogy a picsába ne!”. Ne sértődtem meg 🙂
  Mi most indulunk haza Regivel. Levi hétfőn jön repülővel

 14. JÓ volt olvasni az elmélkedéseiteket, mindenképpen jó sztorik maradnak , majd mesélek a felépülésemről , arra emlékeszem legalább!! , a Geri tálca kisfröccse kihivás szagú..:))

 15. jaaaaj, hurrahurrraaa!
  Nem mertem semmit kerdezni itt a vonal tulso vegen. A tobbiek nyilvan ertesultek, hogy elmult a kozvetlen veszely, meg hogy megy a labadozas meg minden, de ide a sajnosra meg egy arva shoutbox büfi sem kerult hetek ota. Jo tudni, h egyben vagy! 😀

 16. Megérkezett az ügyvédünkhöz a hivatalos ügyészségi végzés. 100%-ban a msik fél a hibás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.