Nagy izgalommal és várakozásokkal osztom meg veletek a tényt, hogy a gasztromániámra alapuló ötletből Bárdos Kristófék cégének, a Digital Natives technológiai, valamint a nálam sokkal nagyobb étteremértékelési tapasztallattal és tudással bíró Hapci szakmai hozzájárulásával és fáradozásával megkeletkezett és már elérhető egy olyan, országos étteremkereső App, amiben nem csak a megújított magyar konyhával működő és/vagy a nemzetközi trendek mentén működő kiváló, high-end felé törekvő (főleg budapesti), de a hagyományos felfogású, viszont emellett kiemelkedő hazai éttermek listája kapott helyett. Mindez iOs-ra és Android-ra elkészítve.

A funkcionalitás egyelőre  csak alap, de meglátjuk, jó-e az irány, aztán azt is, hogy milyen funkciókra, beépített szolgáltatásokra van, lesz még igény.

A lényeg: akinek van ilyen eszköze, töltse már le, lécci és tesztelje, aztán alázza vagy dicsérje, küldjön javaslatokat, meg ami eszébe jut. 🙂

 

2 Replies to “FineGuide Étteremkereső App”

  1. :-O
    wow wow wow! csak a mobile startup, gratulálok a project minden résztvevőjének!
    Érkezem majd egy elég tartalmas teszteredménnyel és javaslat-listával. Az üzleti modellel kapcsolatban is lenne majd javaslatom.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.