Bár most volt egy kis szünet, azért nem marad el a lényeg, Barátaim. Szóval szombaton megtekintettem / megtekintettük a megmozdulást. Zseniális jelenség. Bő négy óra alatt (18-22 keretben) megkóstolhattuk a magyar föld gyümölcseinek színe-javát. A teljességre törekedvén próbálom összesíteni az általam tapasztalt harmóniákat:
Petőfiék cseresznyéje(baráti), Szicsek-féle kökény(hármas alá), Zsindelyes fürtös-ágyas meggy(top class), Prekopp barack(kenetes), Hilltop fűszeres tramini törköly(ujjleharapás előttre bizton ajnlható), panyolai szilvórium (rendbenlevős), agárdi óalma(bélfrissítően gyümölcsös) és birs(not-the-best), mellé némi krémezőként Gösser és rengeteg kiváló story, hangulatos ellenzékiség, jókedv és barátság. Kell-e ennél több nekünk, POLGÁROKNAK? Nem hiszem. Aki nem próbálta, így járt. Az MSZP szavazók meg igyanak 3.5%-os adambraut a tesco-ból, azt érdemlik. Reméljük jövőre – gazdsági válság miatt – nem marad el a rendezvény. Következik: Etyeki pincefesztivál – május 19-21. Addig béke veletek, Szeretteim.

4 Replies to “Pálinkafest”

 1. Gönci barack nagyon rendben volt (Prekop), de hát ez papírforma. Pénteken nem nagyon emlékszem, hogy hogyan jutottam haza, de a szombati Geci bácsival polgárosra sikerült, időben abbahagyás, bágyadtan metrón hazazötykölődés.
  Mivel ma este mosnom kell, mert elönt a koszos ruha, ígérem csinálok végre egy fényképalbumot a szájtra, meg a liverpooli élményeket is megírom.
  Reci hazajött amúgy Barcelonából, szóval az ő élménybeszámolóját is várjuk.

 2. “Lassan egy éve nem volt már ÉLETFLESSEM
  mer nincs olyan ESTE még VÉLETLEN SEM
  hogy tökÉLETESEN szét ne ESSEK.
  ESküszöm, hogy nem bírok ki több évet PESTEN.
  Már csak pár csepp házipálesz választ el attól,
  hogy a faszomon a fanszőrt szőkérefessem
  Nem küzdöm a sors ellen hagyom hogy hasson,
  az összes bűnömet meggyónom ha annyi lesz a vagyonom,
  hogy nagyon unom.”

  Hát csak így pálesz hamár. Meg jó volt, mer még vót kóbász lóból meg parasztból meg félszáraz meg lángolt. Kolbászmenü:400ft
  Az elárusítólányok meg olyan részegek voltak, hogy még én is nevettem rajtuk. Aztán ittunk, meg sört is, és én még mindig kötöm az ebet a szatmári szilvához, amiből házi kiszerelésben hámúszé 0.65 decit fogok az agyamba juttatni nem egyet hétvégén Kiskunmacskán. Az jó lesz. Várom.

 3. Jah!!! :))))) És legdurvább, Ádám ilyeccól úgykábé féltízkor a páleszfeszten:
  “…mert Gyökszi te ilyen MINŐSÉGI ALKOHOLISTA vagy….”
  🙂 bazmeg. :))))))))

 4. Persze megint nem írtam meg a liverpooli élményeket, meg a blogot se fejlesztettem, de legalább kimostam a ruháimat, értitek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.