Most jöttünk vissza az első őszi geocachingünkből, hála Ácinak, aki ideadta a GPS-t, holott ő bokarándulásából vagy miből fakadólag nem bírt résztvenni. Bubuc, Dzsajokosz, Reci, Juci és jómagam voltunk a túrázók.

A következő problémák adódtak:
1. A GPS nem annyira talált (elég) műholdat
2. Amikor talált, akkor kurvára nem ott mutatta a pozíciónkat, ahol voltunk: pl rajta állunk a piros kereszt turistaútvonalon, GPS szerint a halál faszára vagyunk tőle, de legalábbis északra. Frissen kitalált összeesküvés-elméletünk szerint konkrétan ül egy ember a NASA-nál vagy a Pentagonban és manipulálja a jeleket és röhög rajtunk, majd küld ránk egy ballisztikus rakétát.
3. Jómagam, Mici, a Navigátor egy másik láda deskripcióját osztottam meg a többiekkel, ekként: “kőrakást kell keresni, abban lesz!” – egy óra múlva laptopon megnézés (geek kirándulás, mondanom sem kell), majd, “ja nem, a vízmosás oldalában!” 🙂

Reci a nehezítések ellenére megtalálta az elsőt, majd következett Juci első megtalálása.
A helyszín Pilis (A Magyarság Szívcsakrája, obligát hozzátenni 🙂 ) – bővebbet nem írok, mert a linkeken megtalálható, igen fasza volt.

Néhány igen fontos info:

a. Képek most nincsenek, de Reci hamarosan behúzza a K800i-t és akkor majd lesznek
b. A geocaching.hu-n Pudvásnyújtózkodók-ként van jelen a sajnos.hu csapat
c. 18 megtalált geoládánál tartunk, ekként csak még kettőt kell találnunk és már mi is rejthetünk!

Nemsokára lehullanak a levelek (és akkor lesz műholdvétel is), meg Áci is felépül és akkor beindul a nagyon hardcore geocaching roxxorz uázzeeeee!!

Csőzet addigis, E!

3 Replies to “Az első őszi cache”

  1. Hácc a Pilisben, ha ráklikkelsz a posztban a két linkre, akkor láthatod részletesebben is, majom 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.