Na, sikerült találni egy szerintem eléggé jó és könnyen kezelhető galéria cuccost, nem utolsósorban azért, mert van hozzá iPhoto export programocska, köszönet mindezért Soundriának, aki persze felhasználta, de kussolt róla és ekként leginkább Bubucnak, aki megmutatta, hogy Soundria ilyet használ.

A fenti kiváló steak bal alsó sarkában a Blog menüpont mellett jobbra immáron egy  “Galéria” menüpont figyelhető meg, próbaképpen a tihanyi cache képei szerepelnek.

Várom a kommenteket, hogy különböző elmebeteg operációs rendszerek alatt (pl. Windows) és még súlyosabb böngészők bevetésével (IE…) mi az eredmény…na jó, bentről én is megnézem az idézett konfigurációval.

All-in-all, ugassatok, hogy ez jó-é.

12 Replies to “Galéria témája”

 1. Ázsiából, róka alatt kifogástalan.

  Nem volt kérdezve, de a képek is jók. Ha könnyű elintézni, alábarkácsolhatnál egy szavazó/értékelő/kommentelő valamit.

  Következő frissítés 2007Q3? :p

 2. Szerintem rendben van.
  Viszont, ha már fles, akkor ki lehetne linkelni galériánként egy zip-ben az összes képet. (Mer ugye webes tartalmak jönnek-mennek, az otthon letárolt dolgok pedig legalább tudnak porosodni.)
  Ez az én véleményem.

 3. Szavazó-értékelő-kommentelő nem lesz, több ok miatt. Az első, hogy nem tudom megcsinálni (akinek a harangos vicc nincs meg, az szóljon). A második, hogy elvesznének a kommentek a sok fotó között és nyilván nem nézi végig mindenki az összes fotót csak hogy megnézze, hogy van-é új, szellemes komment. I figure, hogy minden galériához lesz egy poszt is (optimizmus), na oda lehet kommentelni.
  Zorró, a zip file-t is felraktam, egyben letölthető eredeti méretben.

 4. zsir lett! kepek is kiralyak. ami a kussolast illeti, lehet neha olvasni a blogomat es ott priman latszik az improvement. 🙂

 5. Egy IP címről egy szavazatot enged. Az állás pedig 1-2-1 most. Szóval mi a prob?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.