Megismételtük Csobánkán, az Oszoly szikla tetején a két évvel ezelőtti szalonnasütés projectet! Így a Zsírverseny Reloaded közepén.

Geocaching Csobánka, 2007. április 1.

A táplálkozás előtt pedig levadásztuk a Mackó barlangjában lévő cache-et (GCBRUM), ami ultrakirályság. A barlang végében megy felfelé egy szűk kürtő, ott fel lehet mászni, és egy terembe jutsz a fő area fölött. Hideg van mint a paraszt, és oda van elrejtve a koordinátája az igazi ládának, ami az erdőben van. Dzsajokosz megtalálta mint a szélvész.

Ezek után átséta az Oszoly csúcsra (persze laptoppal kell kirándulni menni, ezért nehezített séta), ott pedig szalonnasütés big time. A csúcson találkozunk néhány emberrel, de a hordozható zenelejátszónk és hordozható elemes hangszóróink segítségével hamar elüldöztünk mindenkit, pedig a necsi-necsi-necsinálja énvelem kezdetű slágert be se raktuk. Fényképező lemerülés, ezért már-már hagyományosan mobiltelefonnal fotózás és persze kurvajó képek születés. Áci és Medve is kontribútáltak a gyűjteménybe saját telefonjaik segítségével. Big iPhoto fényképhegesztésen esett át persze az album.

Ismételten beszélgettünk arról is, hogy meg kellene csinálni Áci régi álmát, azaz felvinni a várgesztesi hegytetőre egy aggregátort, nagy zenét, hangfalakat és óriási bulit csapni a parasztoknak. Teh Sajnos Aggregátor Diszkó! Falu felé fordított hangfalak! Szívküldi! Persze Bubuc erre rögtön azt mondta, hogy ismer aggregátor fölött diszponáló embert, aki azt ingyen ideadja. Persze eddig titkolta.

Na a lényeg, hogy nagyon durván beindult a Geocaching szezon, csak azért nem nevezem évadnyitónak, mert az az Őrség túra volt, a képeket arról is hamarosan felteszem!

5 Replies to “Geocaching Csobánka, 2007. április 1.”

 1. Ezennel megköszönném a díszes kompániának, hogy elvittek magukkal a túrára, pedig úgy volt meghírdetve, hogy: “Csak a legjobbak jöhetnek”! A lényeg, hogy zsírság volt minden tekintetben, tele voltunk technikával, miazmás!
  Prepairing for next time!

 2. Szeva! Kár hogy Ti nem voltatok, gondolom térdügyilegből kifolyólag!? …ja, amúgy nem toltuk le még a biliárd partit!

 3. A sok girnyo b@sszameg, f@sznak ezeknek zsirverseny, 20 alatti testtomegindex-szel! Meg a Medve is milyen kis csenevesz, hat meg a tobbi!
  Zsirt ezeknek, szerencsetlenek, szenhidratot, ezeret! Hadd halozza be gothos kis testuket ne’mi tiszteletebreszto sokadlagos nemi jelleg. 😀
  Jok a fotok, mellesleg! 🙂

  Tudnék írni ékezettel, csak kurvára körülményes az ascii kodok hasznalata. 🙁

 4. Milyen 20 alatti testtömegindex bazdmeg? Le se merem írni, hogy mennyi 😀
  Fotókért nagy köszönet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.